Metal Halogeni Reflektori

Metal Halogeni Reflektori. Reflektor metal halogen za iznajmljivanje izrađen od metalnog kućišta sa sigurnosnim staklom. Odlična primena led tehnologije se nalazi u osvetljavanju eksterijera. Reflektori su idealni kako za osvetljenje velikih prostorija poput škola i industrijskih objekata tako i unutrašnjosti doma i ugostiteljskih objekata.

Osram Halogeenspot 41835sp 50w 12v

Najcool Osram Halogeenspot 41835sp 50w 12v

Veleprodaja reflektora, veleprodaja led dioda, veleprodaja sijalica, uredjivanje stana, uredjivanje kuce, uredjivanje dvorista, lampe za bastu, rasveta za bastu, lampe … Reflektori su idealni kako za osvetljenje velikih prostorija poput škola i industrijskih objekata tako i unutrašnjosti doma i ugostiteljskih objekata. Idealna rasvjeta prilikom organizacije vaših evenata u šatoru kao što su sajmovi, kongresi, svadbe, vjenčanja, svečane i gala večere…. Metal halogen reflektor 400 w. Njihova namena je široka, baš kao i njihovi oblici.

Idealna rasvjeta prilikom organizacije vaših evenata u šatoru kao što su sajmovi, kongresi, svadbe, vjenčanja, svečane i gala večere….

Idealna rasvjeta prilikom organizacije vaših evenata u šatoru kao što su sajmovi, kongresi, svadbe, vjenčanja, svečane i gala večere…. Led reflektori pružaju veliku količinu svetlosti za relativno malu energetsku potrošnju. Starca vujadina 13, beograd poslovni centar: Reflektor metal halogen za iznajmljivanje izrađen od metalnog kućišta sa sigurnosnim staklom. Idealna rasvjeta prilikom organizacije vaših evenata u šatoru kao što su sajmovi, kongresi, svadbe, vjenčanja, svečane i gala večere….

Osram Halogeenspot 41835sp 50w 12v

Pošaljite upit za ovaj proizvod.. Led reflektori pružaju veliku količinu svetlosti za relativno malu energetsku potrošnju. Podrazumevano sortiranje sortiraj po popularnosti sortiraj po prosečnoj oceni sortiraj po datumu dodavanja sortiraj po ceni: Metal halogen reflektor 400 w.

Popular posts from this blog

Ideje Presvlake Za Trosjed Dvosjed I Fotelju Sarajevo